Winkelmand

Whatsapp: +31 6 25 141 831

Gratis verzending boven de €50,-

Mijn verhaal

Een nieuw avontuur

kan zich op de meest onverwachte momenten aandienen....

Je zou denken dat ik al jaren de wens had om een mooie sieradenlijn te starten, maar heel eerlijk?……Dat was nog nooit bij me opgekomen. Wel dat ik graag iets zou willen doen waar ik weer eens dat echte enthousiaste gevoel van zou krijgen. Je weet wel, dat kriebeltje in je buik en dat gevoel dat je er steeds mee bezig wilt zijn,….DAT gevoel!

Tijdens onze vakantie in Toscane, Italië besloten we een trip naar Rome te maken want ondanks dat het Coronavirus overal aanwezig is leek mij dit een kans om Rome nog eens te bewonderen met een stuk minder mensen. Slenterend door de prachtige haast verlaten stad viel mijn oog op een heel aantrekkelijk ogende winkel met sieraden. En je voelt hem misschien al aankomen? Ik was He-Le-Maal enthousiast! Wat een gave, mooie, stoere, leuke en ook nog eens betaalbare sieraden hadden ze daar. Ik denk dat ik een uur later pas weer naar buiten ben gekomen.

Stoute schoenen

Later in deze vakantie besloten we een tripje te maken naar een mooie zeer bekende plaats in Toscane, San Gimignano. Daar bleek tot mijn verbazing ook een winkeltje te zitten die dezelfde sieraden verkocht als ik in Rome had gezien en uiteraard kon ik het niet laten om ook hier een kijkje te nemen, en weer met een (paar) tasje(s) naar buiten te komen 🙂 🙂 

Genietend van een wijntje op een terras verderop heb ik de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met het sieradenmerk Vestopazzo. Ik vertelde hen hoe enthousiast ik was en dat het mij fantastisch zou lijken als deze sieraden ook in Nederland te verkrijgen zouden zijn. Na een paar goede en leuke gesprekken bleken zij ook enthousiast en zijn we een samenwerking aangegaan. En door dit avontuur is ByJen ontstaan!

Zo zie je maar,…. Een nieuw avontuur kan zich op de meest onverwachte momenten aandienen,…..je hoeft er alleen maar wat mee te doen!

VESTOPAZZO

IL MONDO DENTRO

Vestopazzo is een Italiaans merk dat al meer dan 25 jaar deel uitmaakt van de juwelen-, accessoires-, kleding- en woninginrichtingsbranche. 
Het bedrijf is in 1994 ontstaan ​​uit de wens om te leren en in contact te komen met de ambachtelijke realiteit van verre oorden. 
Na verloop van tijd en ervaring werd een netwerk van vakmanschap en fabrikanten gecreëerd als onderdeel van de 

fundamenten van het merk, samen met een solide stijl- en ontwerpteam. Vestopazzo beheert de hele productieketen, gaande van de creatie tot de distributie en verkoop van zijn collecties. De filosofie van ons merk is om de markten te presenteren met unieke collecties en betaalbare prijzen, waarbij zowel vakmanschap als een ethische productieketen betrokken is, met zorg voor de lokale bevolking door hen te betrekken bij liefdadigheidsprojecten.

Simplicity in design and form

PASSIE EN HANDGEMAAKT

Zorgvuldigheid en professionaliteit waarmee deze worden geselecteerd en ingezet, dragen ertoe bij dat Vestopazzo een onvermoeibare werkplaats is. Elke dag wordt er geëxperimenteerd met nieuwe technieken, terwijl de passie van een handgemaakt stuk elk item transformeert in een unieke creatie.

Wat zijn verhaal al bezit, wordt gesmolten en gevormd door de handen van wijze ambachtslieden. Verhuizen van een vorm naar een ander aluminium worden herboren als natuurlijke en authentieke sieraden.

MEER WILLEN WETEN OVER MIJ?

Wil je meer weten over ByJen of Vestopazzo?
Neem dan gerust contact met me op. 

Vestopazzo

Vestopazzo recycled 10000 kg
aluminium per jaar

Silver plated Love Silver collection

Our passion for handcrafted jewelry

Gratis verzending

boven de €50 binnen NL

Altijd goedkope verzending

Brievenbuspakket €3,95

Niet goed geld terug

14 dagen bedenktijd

100% Veilige betaling

iDeal/ MasterCard / Achteraf